2017-08-01 Haveri och en hel hög av lögner.
Misstroende förklaringar hit och dit. Alltihop är bara scharader för att maskera den stora frågan som borde få alla i riksdagen att avgå.

Vårt eget FRA hackar in sig på alla de 15 största systemen vi har, det tar bara en timme på de sämst skyddade systemen. Detta är den stora skandalen som alla partier gemensamt försöker rikta uppmärksamheten bort från. Därför dessa scharader som vi nu får bevittna.

All den information som Transportstyrelsen gjort sig skyldiga att ha läckt ut till främmande makt är värd ca tre och femtio, alla ”främmande makter” har redan hackat all info.

2017-01-11 Systemet faller samman.
Det håller på att gå käpprätt åt helvete med Sverige. Finns snart ingenting som fungerar som det skall.
Fy Fan !

2017-01-11 Gruppvåldtäktsfallet på Gotland nerlagd ! !
Förundersökningen om den misstänkta gruppvåldtäkten på en rullstolsbunden tjej på Gotland i somras LÄGGS NER !
Brott kan ej styrkas, enligt åklagaren, och sex "nyanlända" ungdomar är därmed inte längre misstänkta.

Heja Sverige!


2017-01-11 Vi kapitulerar !!
Putin, du behöver nog bara ringa till Stockholm för att meddela Löven att du formellt anser att Sverige nu tillhör Ryssland.
Vi har nämligen inget försvar, det har våra eminenta politiker lagt ner. För ett par veckor sedan flög halva svenska flygvapnet (12st) över Åmål i en "granformation". Vi har 25 fungerande plan, 75 väntar på reparation. (Detta beror på att vi lagt ner den tredje verkstaden för dessa plan).
Underbart

2016-09-08 Vart är Media ??
Nu försöker man sopa bort all den kritik som man gett SD under alla år för man kan ju inte vara främlingsfientlig om man anammar SD:s politik, så nu måste man komma ur detta på något sätt. Det började med Anna Kindberg Batras (M) försök i Agenda härom veckan.

”SD skyller ju alla Sveriges problem på invandrarna, så då måste dom ju vara främlingsfientliga”. Hon sa inget om SD:s partiprogram. Det hade ju givetvis varit dumt eftersom Moderaterna har svalt detta med hull och hår.

Sen kom Ebba Busch Thor (Kd) några dagar senare och förklarade att "det var SD:s förflutna som gjorde dom till främlingsfientliga", inte heller hon nämnde något om SD:s partiprogram. Det hade ju givetvis varit dumt eftersom Kristdemokraterna har svalt detta med hull och hår.

Att media inte belyser detta beror på att vi står mitt uppe i ett demokratihaveri.
Media skall ta upp sånt här! -inte lilla jag.

2016-07-12 Bra Sjöstedt (V)
Jonas Sjöstedt (V), bra tal i Almedalen. Du står ensam kvar mot alla de andra men misströsta inte, du har rätt.

2016-07-12 Fridolin "passade" Almedalen
Lika bra var väl det. Han vinner ändå.

2016-07-05 Almedalen
Nu ljuger dom ikapp på Gotland.
Borde instifta ett pris till den som vinner.
I år skulle förstapriset "Årets lögnhals 2016" gått till Gustav Fridolin (Mp).
(Löfven (S) skulle fått ett tröstpris för en god kamp).

2016-06-26 Kärnkraft - NEJ TACK
Nu har vi blivit blåsta av våra kära politiker INKLUSIVE MILJÖPARTIET - igen!

Dom har för nån vecka sedan beslutat att det återigen är tillåtet att bygga nya kärnkraftsverk i Sverige. Vi hade en folkomröstning om kärnkraften 1980. Det var linje 2 som vann. På valsedeln stod följande att läsa:

"Kärnkraften avvecklas i den takt som är möjlig med hänsyn till behovet av elektrisk kraft för upprätthållande av sysselsättning och välfärd. För att bl.a. minska oljeberoendet och i avvaktan på att förnybara energikällor blir tillgängliga används högst de 12 kärnkraftsreaktorer som i dag är i drift, färdiga eller under arbete. Ingen ytterligare kärnkraftsutbyggnad skall förekomma. Säkerhetssynpunkter blir avgörande för den ordning i vilken reaktorerna tas ur drift."

På valsedelns baksida fanns följande text:

"Energihushållningen bedrivs kraftfullt och stimuleras ytterligare. De svagaste grupperna i samhället skyddas. Åtgärder vidtas för att styra elkonsumtionen bl.a. för att förhindra direktverkande elvärme i ny permanentbebyggelse.
Forskning och utveckling av förnybara energikällor forceras under samhällets ledning.
Miljö- och säkerhetsförbättrande åtgärder vid kärnkraftverken genomförs. En särskild säkerhetsstudie görs vid varje reaktor. För medborgarnas insyn tillsätts vid varje kärnkraftverk en säkerhetskommitté med lokal förankring.
Elproduktion genom olje- och kolkondensverk undviks.
Samhället skall ha ett huvudansvar för produktionen och distributionen av elektrisk kraft. Kärnkraftverk och andra framtida anläggningar för produktion av elektrisk kraft av betydelse skall ägas av stat och kommun. Övervinster i vattenkraftproduktionen indrages genom beskattning."

Om man nu vill ändra på ett beslut som man lyft upp till en folkomröstning så måste man genomföra en ny folkomröstning, sunt bondförnuft säger detta.
Dom hade inte anständigheten att ens lyfte upp det som en valfråga. Dom tog inte ens upp frågan på partiernas årsstämmor, ej heller diskuterat frågan offentligt innan beslut utan vi fick bara veta..... Vi har beslutat, fuck you! ungefär.

Detta är enligt mina värderingar inget annat än landsförräderi och har absolut inget med demokrati att göra.


2016-06-02 Mp:s ras.
Det beror inte på att ni har bytt språkrör som ni rasar i opinionsmätningarna som ni gör.
Ni kommer att rösta för att Vattenfall får sälja sina kolgruvor i Tyskland, därför rasar ni.
Ni har lurat röven av oss alla.
Detta glömmer vi aldrig.
Ni är körda!!!

Enda chansen ni har kvar i politiken är att ni röstar för en nedläggning, ta den puckon!

2016-05-16 Värmerekord igen !!!
Enligt NASA så är det värmerekord nu igen, för 7:de månaden på rad. Medeltempen låg på 1,1 grad över normalt i Världen. Hade det varit 1,1 grad i Åmål så hade det inte spelat så stor roll men när det är medeltempen på vårt klot så är det allvarligt. Att då fatta ett beslut att Vattenfall får sälja brunkolet i Tyskland istället för att låta det ligga kvar är ett brott mot mänskligheten.
Hur länge skall vi finna oss i detta?????

2016-05-16 MP:s fina nystart.
"Det finns ingen annan överenskommelse om att vi inte skulle kunna säga nej av miljöskäl" säger Fridolin till TT efter SVT:s Agenda. I samma andetag säger han "däremot är vi överens om att ägardirektiven gäller när regeringen prövar affären" !!!

MP har med andra ord sagt JA redan, dom små svinen.2016-05-04 Polisens "Kod 291"
Den censur som man ägnar sig åt inom Polisen, med att diarieföra brott som har med invandring att göra med en speciell kod, 291, som innebär att fallen hemligstämplas, hör heller inte hemma i en demokrati. Att börja vrida på sanningen brukar sluta i en diktatur, tyvärr.

2016-05-04 Brunkolet igen
Mp har som en förrädare sålt sig till makten för att få sitta kvar där och glänsa och gått med på att låta Vattenfall sälja brunkolet i Tyskland. Den skada som man åsamkar världen och miljökampen i detta beslut saknar liknelser i modern tid. Hur skall nu Sverige, eller för den delen EU, kunna kräva av något fattigt land att stänga just sin kolgruva? Medierna har även i detta fall slått dövörat till. Att sedan Mp har blivit infiltrerade av femtekolonnare gör ju inte deras sak bättre.2016-05-04 Alla har blivit Sd
Alla partier i riksdagen, bortsett V, har på 5-6 månader vänt på klacken och antagit SD:s politik rakt av. Allt för att inte tappa makten. Att ena stunden ”stå på barrikaderna och kämpa för asylrätten” som S och Mp gjorde i höstas för att sedan stänga dörren helt, är magstarkt. Sådana helomvändningar har alltid kallats för populistiska, men inte denna gång. Medias roll i detta har varit att sitta stilla och tiga, låta partierna vända helt om utan att säga ett pip.2016-04-25 Mp och brunkolet i Tyskland.
Kan det kanske vara så att drevet på Mp satts igång av Sossarna för att försvaga Mp före det stora beslutet om brunkolets vara eller icke vara i Tyskland.
Det är många miljarder som står på spel och otroligt stora konsekvenser om kolet får fortsätta att brytas och förbrännas i Tyska kolkraftverk.
Jag tror inte att media har vågat hoppat på Mp, så som dom har gjort den sista veckan, om inte sossarna sagt ok.

2016-04-21 Systemet faller samman.
Mp:s totalhaveri ger en framtidsbild av vad komma skall i alla de övriga partierna.

Regeringen och Alliansens populistiska helomvändningar i flyktingfrågan visar vad våra kära folkvalda är beredda att göra för att få sitta kvar i maktens korridorer.

Hela systemet går mot kollaps, tyvärr.

2016-04-01 Nationalsocialister i Regeringen?

Om man tar ett beslut som stänger ute alla invandrare från det egna landet, hindrar dom att komma hit med alla medel och sätter asylrätten ur spel så måste man kunna kalla detta för ett nationalistiskt beslut. Ett beslut som till stora delar är till för att egoistiskt skydda det egna landet.
Om man då också råkar vara socialist till råga på allt så måste ju detta bli ett national-socialistiskt beslut, eller?
Vad var det nu vi kallade såna förr i tiden?


2016-03-13 Löfvens patetiska förklaringar i Agenda.
Löfvens försök att rädda ansiktet föll pladask i kvällens Agenda.

Du är ett politiskt skämt och skall avgå så fort det är möjligt.

Du sviker dina egna ideal, du har svikit Vänsterpartiet, du sviker Miljöpartiet, du sviker alla de som en gång trodde att du stod på flyktingarnas sida när det gällde asylrätten.

Dina förklaringar till varför du gör som du gör har samma trovärdighet som en snöboll i helvete.

Det är ingen som tror på ett ord du säger längre, avgå!

2016-03-12 Stefan Löfvens asylrätt
Asylrätten som Löfven var med om att rösta bort i EU nu får nog ses som den största kovändning som en Svensk politiker någonsin gjort.
Att så lätt svika asylrätten som man tillsammans med MP stod på barrikaderna och skrek sig hesa om att aldrig ge upp och kastade all skit dom kunde på SD.
Nu helt plötsligt är den inte värd ett skit, asylrätten alltså.

Sedan går man snabbt ut och kastar skit på MP, i förebyggande syfte, om att de borde sparkas ut från regeringen! Detta är ju bara en typisk skenmanöver av S för att förekomma MP:s hårda kritik av Löfven angående hans svek i EU.

Kom ihåg hur han behandlade V i början.

Det är så man SPYR, fy fan.

2015-03-12 Sverige "rustar".
Sverige satsar futtiga 6 miljarder under 5 år på militär upprustning - Ryssland satsar 5000 miljarder! Det är 1000 gånger mer än Sverige.

Visserligen är Ryssland större än Sverige, men inte 1000 gånger.
Vakna för helvete!

2015-02-12 Bankvinsterna når snart stjärnorna.
Nu har Sverige minusränta. Detta innebär att det kommer att kosta 0,1 % för bankerna att ha sitt kapital hos riksbanken. Denna kostnad kommer att läggas på oss som har bostadslån, d.v.s. vi får högre ränta.
Jo så här blir det, ju lägre ränta bankerna får betala för att låna pengar av riksbanken, ju högre ränta får VI betala när vi sen lånar av bankerna.
Är inte detta en magnifik marknadsekonomi?

2015-02-11 S älskar Alliansen - sant.
Nu blir det betyg från årskurs 4 och detta kommer att förflytta Sverige från plats 38 i Pisaundersökningen till nya höjder.

Det blir värre och värre. Hjälp......

2015-02-09 Fy fan!
Brittiska banken HSBC har hjälpt 100 000 redan rika personer att bli ännu rikare med hjälp av konton i Schweiz. Fem hundra av dom kommer från Sverige.
Nu kommer det äckliga i kråksången, skatteverket har vetat om denna lista på personer i 7 år och inte gjort något förrän nu! Under dessa 7 år så har man iallafall sett till att skatten på de pengar man tar hem till Sverige blivit sänkt till endast 5% !!!!!!!
Joooo.... det är faktiskt sant. Tillhör du eliten (eller Alliansen) så går vad som helst.

Andra nyheter på SVT:text denna dag:

"Arbetsförmedlingen har hemligstämplat vart de 75 miljarder som man betalt ut till privata företag tagit vägen"!

"Sjuksköterskor orkar inte arbeta heltid".


2015-01-30 Gratis tågtransport genom Sverige
Till alla som inte förstår att jobb och terapi INTE är lösningen.

Vad skulle ni säga om att Sverige lät IS soldater få gratis tågtransport genom Sverige för att åka upp till norra Norge för att slå ihjäl och slakta alla män där och ta alla kvinnor som fångar och sexslavar. Vi har ju gjort det förut, det där med tågtransporter menar jag, men skulle ni erbjuda dom jobb och terapi på tillbakavägen ???

Det är dags att tala om var man står ! ! !

2015-01-29 Göran Hägglund (Kd) avgår.
Hägglund går samtidigt som alliansen gör en oväntad skarp högersväng i sitt försök att ta SD röster.
Folkpartiets utspel häromdagen gjorde väl att Hägglund fick nog, helt enkelt.

2015-01-28 Betyg i årskurs 4
Nu har forskare fastslagit att allt snack om att vår dåliga skola beror på att det saknas betyg från årskurs 4 är bullshit. (Detta viste ju du och jag redan , eller hur).

Vi verkar också vara det land i EU som reformerat betygsystemet mest.
Där är vi i alla fall bäst, jippy!
Kan det vara orsaken, kanske?

2015-01-28 Folkpartiets tur "att komma ut"
Nu skickar Alliansen fram folkpartiet i nästa närmande till SD. Man tar steget fullt ut och talar verkligen om vad man tycker och tänker. Språkkrav för medborgarskap, förändringar i las och försörjningskrav för anhöriginvandring. Den som bor i Sverige ska ha regelbunden inkomst innan anhöriga får invandra.
Men man lämnar en dörr öppen för reträtt om reaktionerna blir för kraftiga, det är en arbetsgrupp som föreslagit detta, skriver partiledaren Jan Björklund i DN Debatt.

2015-01-27 Slut på högkonjunkturer
Klas Eklund, känd ekonom, sa häromdagen att "Det är möjligt att det inte kommer någon mer högkonjunktur till vår del av världen. De som jobbar med att producera prognoser över just detta har fått börja tänka om och börjar nu reflektera över varför de gissar fel år efter år”.

Vi har, som jag ser det, två ”fenomen” som orsakar detta. Den första orsaken är att vi gick med i EU, 2/3 dels samhället, och den andra är frihandeln i världen som ger som resultat att större delen av hela produktionsapparaten hamnar i Asien och därav följer att ökar efterfrågan på produkter så är det ju inte här i Sverige och framför allt inte här i fucking Åmål som de nya jobben kommer.

2015-01-15 Svenska skolan i fritt fall !

Skolan i Sverige har rasat i kvalité och det är kris på alla plan. Vad försöker då våra politiker och media få oss att tro det beror på? Jo…… betyg i årskurs 4 eller inte!

Samma taktik kördes när vi skulle välja om vi ville vara med i EU eller inte. Det man diskuterade då var snuset.

Ingen politiker vill idag erkänna att eller ens prata om de verkliga orsakerna till varför vår skola är sämst i EU. Det blir för tungt och obekvämt.

Börja med att prata om storleken på klasserna, eller att anpassa utbildningarna till vad som efterfrågas på arbetsmarknaden, lärarlönerna, att avlasta lärarna från all byråkrati, eller att stoppa utflyttningen av elever till storstäderna, och sluta ändra betygsystem m.m. vart annat år!!!!

Du och jag fattar detta men inte våra politiker.


2014-12-27 Rödgrön alliansröra!
Nu...Nu...Nu har dom kommit överens om, håll i er nu, att det som alltid har gällt när Sverige har haft minoritetsregeringar skall gälla även i fortsättningen. Haa!
Jag kissar på mig....

2014-12-27 "Stinkande valkadaver" SVT.text sid 133. 27/12-14
Ett uppblåst valkadaver/"Löfven" ligger på ett grund vid en ö utanför Bergen/"Rosenbad" i Norge/"Sverige".
Den stinkande valen/"Löfven" har blivit ett sanitärt problem och forskare fruktar att den ska explodera på grund av gasen/"skitsnacket" som samlats inne i djuret.

-Den är full av gas/"skitsnack". Sticker någon hål på den sprutar nog innehållet ut, säger Lars Wallöe.

Om valen/"Löfven" blivit kvar i havet/"politiken" efter dödsfallet/"nyvalet" hade andra djur/"politiker" punkterat huden så att gasen/"skitsnacket" inte ansamlats, berättar Lars Wallöe.

( /"Mina" kommentarer )

2014-12-27 Nyvalet
Löfven..." utlyser inget nyval den 20 december" !!!
Du är stadsminister för bövelen, det var 7 dagar sedan det var 20 december!

2014-12-19 Alliansen provar tvärtom
Moderaternas politik att öppna alla gränser slog fel enligt sista opinionsmätningen varför man nu byter taktik och prövar den europeiska modellen att närma sig SD istället. Man skickar fram det minsta partiet KD, dom är ju på väg att ramla ur riksdagen ändå ” so what the fuck” spelar roll.

Våra partier verkar ha fått totalt fnatt och springer runt som höns som precis blivit nackade, helt otroligt. Den enda som får godkänt, så här lång, är Jonas Sjöstedt.


2014-12-17 Värnpliktiga redan inkallade till repmöte !
Regeringen har redan skickat ut inkallelser till repmöten !
Det var ju bara ett par dagar sedan försvarsministern gick ut och föreslog detta!
Paniken om vad Putin kan hitta på är nog större än vad de säger till oss verkar det som. Det dröjer nog inte länge till att de beslutar om allmän värnplikt gissar jag.


2014-12-16 Löfven...Nanu Nanu.
Jag vet inte varifrån du kommer Löfven, men inte är det från Vintergatan iallafall.

2014-12-14 Nu börjar drevet på stadsminister Stefan Löfven.
Nu när självaste Göran Persson blåst igång jakten på Löfven medialt så är det nu fritt fram för alla som vill delta.
Socialdemokraterna har med detta godkänt drevet och kommer inte att straffa dom som deltager. Lo har ju också gett sitt samtycke. Så god jaktlycka, eller vad man nu säger.

Ps: Jaktledare är som vanligt Göran Persson.
2014-12-13 Löfvens lögner.
Efter den senaste U-svängen Löfven gjort så är lärdomen att man skall ha alla överenskommelser med honom skriftligt!

Han går till val på en Rödgrön allians. Kastar ut Vänstern innan dom ens hinner vakna dagen efter.
Han bryter överenskommelser med den borgliga alliansen när han gör upp med MP.

Han sa att MP och S går till nyval med en gemensam budget. Sedan bryter han även denna överenskommelse när LO, Persson och Sahlin grymtar. Nu försöker han förklara för oss och MP att "han vill regera med MP, men med andra partier också!".

Om det är en valstrateg som gett dig dessa råd så sparka honom/henne direkt. Om det är du själv Löfven som velar så här så anställ en valstrateg NU!

2014-12-07 Bäddat för krig i valrörelsen.
Det börjar blåsa upp till storm!
Denna valrörelse kommer att gå till historien, helt säkert.

Löfven svänger vänster genom att kalla SD för nyfascister och Fredrik svänger höger genom sin "dolda" hjälp till SD.

PS: Småpartierna kommer ju att åka all världens väg.2014-12-07 Reinfeldt (SD) ????
Har Fredrik Reinfeldt bytt parti?

Denna fråga är berättigad efter hans uttalande i Danska Politiken (tidning i Danmark).
Reinfeldt, Borg och Bildt gick ju ut samtidigt i slutet på valrörelsen och sa att vi skulle få vara beredda på att sänka vår välfärd för att vi skulle vara tvungna att öka invandringen ytterligare.

Denna taktik att "ta" väljare från invandrarfientliga partier går i motsatt riktning än av vad man är van vid att andra partier gör runt omkring i Europa. I Europa anammar man till viss del dessa partiers restriktiva hållning till invandring för att vinna över väljare. Reinfeldt gör tvärtom nu igen, varför?

Vill han hjälpa till med högersvängen i Europa, utan att rakt ut säga detta, eller?2014-12-04 Alliansens självmål.
Alliansen är ansvariga för att vi nu måste gå till valurnorna igen. Deras mantra om att det var Löfven som hade det fulla ansvaret är inget annat än ren Bullshit!

Alliansen satt och styrde Sverige med samma förutsättningar som Löfven nu hade. Nu när det har blivit tvärtom så tackar man för sig genom att ändra reglerna till sin egen fördel.

Ni har hela ansvaret för detta och kommer förhoppningsvis att få höra detta under hela valrörelsen som nu kommer.

Ert nya mantra borde bli "We shall overcome" (citat från Friggebo)
Ps: Glöm inte att sträcka upp armarna i luften och gunga lite i takt med melodin.

2014-06-28 Propagandans resultat
Propagandan har ,som en del av er redan uppmärksammat, varit igång under många år nu och börjar få genomslag ordentligt.
Vilken propaganda ?? undrar säkert en del av er. Den propaganda som döljer sig i alla såp operor som går i alla Tv kanaler där det går ut på att kasta ut någon person under förnedrande omständigheter i en så kallad ”tävling”.

Dessa program gör den nya generationen avtrubbad, när det gäller moral och etik, att de inte lägger märke till vad som sker i verkliga livet, i samhället, och förblir likgiltiga, oengagerade och apatiska inför de orättvisor som nu börjar rasera det som vi en gång kallade samhälle.

Makthavarna har fått oss dit dom vill, nämligen totalt apatiska och likgiltiga inför framtiden, för allt.
Det är därför som det idag är så lätt för dom att dra ner på skola, äldreomsorg och sjukvården samtidigt som dom säger att ” Vi satsar ju massor av pengar, ser ni inte det”.
Att hamna sist i alla undersökningar om skolan och att minska antalet vårdplatser för de äldre med 29.000 platser på 10 år och en sjukvård som går på knäna är inte att ta hand om ett samhälle.
Att samtidigt låta alla banker göra vinster på 80 miljarder per år är inget annat än politik.
”Vi som har vill ha mer”
Kära vänner, Moderaterna är inget ”Arbetarparti”, lika lite som de konservativa Republikanerna i USA är det. Vi kan väl börja med att konstaterande detta iallafall så får vi se vad som händer sen.

2013-12-03 Plats nummer 38
Sverige kom på plats 38 i en internationell undersökning (Pisa) vad gäller skolkunskaper i matte naturvetenskap samt läsförståelse. Plats 38 var 2 placeringar sämre än USA, så Reinfeldt och resten av alliansen måste vara överlyckliga nu när de äntligen är "bättre" än USA i att vara sämst.
Snart slår dom USA i sjukvården också.


2013-11-01 Avgå Reinfeldt !
Fredrik Reinfeldt har hemligstämplat uppgifterna om när hans partivän och minister Tobias Billström köpte sina aktier i Northland Resources, allt för att dölja ett insiderbrott i aktiehandel.
Ordet skandal räcker inte till för att beskriva denna handling. Uppenbar nonchalans mot hela Sveriges befolkning som man tydligtvis inte alls har någon respekt för och inte känner sig ansvariga inför.
Avgå för helvete omedelbart !!!!!


2013-08-29 Lundsberg
När finansvalparnas föräldrar lägger ner andra gymnasieskolor (typ JB) blir det ingen debatt. Konstigt, eller hur?

2013-08-08 Besök utifrån !
"Den fria världens ledare" kommer till stan! Citat från Jan Björklund 8/8-13.
Kan det vara så att USA straffar Ryssland och belönar Sverige för deras medverkan till den "fria världen".
Klartext för er som inte fattar:
Att Snowden får visum i Ryssland och Sverige (Ericsson) hjälper till med övervakningen i gamla östblocket.
?????????????????

2013-04-23 Vårt försvar
Har vi bestämt att vi skall ha ett "internationellt" försvar, när gjorde vi det?
Enligt uppgifer i media så kan vi bara försvara oss högst 1 vecka och på ett ställe!
Detta är inte ett försvar!

Att sedan Ryssarna gör oss tjänsten att påpeka detta genom sin flygövning vid Gotland gör ju att man skäms och skräms. Trodde vår regering att ingen kommer att anfalla oss bara för att vi spelar "Allan" på andra ställen i världen?
Riksrätt!!!


2013-04-04 Arbetarpartiet

Arbetarpartiet Moderaterna är ju snart färdiga med sitt arbete att montera ner Sverige.
"Arbetarna" som röstade på Moderaterna måste ju känna sig helt "blåsta, blåsta och återigen blåsta"
för att citera Carl Bildt himself.


2012-09-30 Bodström-Assange-Borgström och USA

Vad har dessa herrar för gemensam nämnare ? Jo Bodström och Borgström är båda advokater och kollegor i sitt gemensamma juristbolag. Den ene var i USA ett halvår (Bodström) och gav därigenom upp kampen som partiledare i sitt parti (S), en klar "walk over" om man nu vill använda fotbolltermer. Varför gör man så ?
Borgström, kollega till Bodström, blev osannolikt nog målsägandebiträde åt de kvinnor som anklagade Julian Assange för "otukt". Att denna anklagelse mot Assange kom så lägligt i tid, Bodström i USA, och att kvinnorna "råkade" välja just Borgström som biträde är i alla fall för mig mer än en tillfällighet. Speciellt när man sett uppdrag Granskning om hur den svenska regeringen "spelade med" den amerikanska när det gällde de två män som blev kidnappade ner till Egypten och blev torterade där. Man kan, och får, vara naiv om man vill men det finns gränser, eller vad tycker du ??